(Stacker Black Burn, GYMgrossisten 299 - 369:-)
 
Hello folks! Idag är det måndag, det började med en helvetes morgon då jag varit helt sliten. Har inte kunnat sova i närheten av ordentligt och vila har jag inte fått ett skit av. Kört hårt på fotbollsträningen då jag nu tränar fotboll med min brorsas lag för er som inte visste, de de är 20 uppåt är det inte lätt träning heller så jag har varit helt död. 
 
Imorse hade vi sista delen av Engelska nationlla och jag hade sjukt svårt att koncentrera mig men trots det gick det ändå rätt så bra.
 
Efter np slutade vi skolan och jag och grabbarna stack till gymmet direkt, dock stack jag in till gymgrossisten för att köpa en burk ''kapslar'' jag ville ha till träningen först, nämligen fettförbräningskapslar. Det det gör är att den ökar värmen i kroppen och gör det lättare att bränna bort oönskad fett på svåra ställen, det minskar även aptit och får en att bli piggare, jag hoppas på bra resultat snart! De ska tydligen vara en av världens bästa så vi får ju vänta och se! Trots att detta var första dagen jag tog de så känner man bara efter några minuter hur snabbt kroppen värms upp, helt sinnesjukt! 
 
Imorgon är det tisdag och det är en rätt så soft dag i skolan, ser fram emot det faktiskt! Ni får sova så gott och hoppas att ni haft en bra dag och sorrt för så mycket text! 
 
See ya imorgon!